Oriol Tomàs, nou membre del patronat de la Fundació Barça

Share

El nou patró és membre de la Junta Directiva del Club responsable de l’esport amateur

El patronat de la Fundació ha aprovat la incorporació d’Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva del Club responsable de l’esport amateur, com a nou patró en la reunió celebrada a les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu, entitat amb la qual col·labora en diversos projectes com la construcció del Cancer Pediatric Center o el programa de Benestar emocional pediàtric. Oriol Tomàs és llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i màster en direcció d'empreses (MBA) per l'escola de negocis IESE. En l'àmbit professional, realitza la gestió d'inversions en projectes digitals i immobiliaris, és director general de Futbol Espanya i Portugal de NIKE, màrqueting mànager en Danone i analista financer a Procter & Gamble LTD.

 

A banda del nomenament del nou patró, s’ha fet un repàs a les principals actuacions de l’entitat durant els darrers mesos, entre els quals es va valorar de manera destacada la celebració conjunta amb l’UNICEF de la reunió de treball amb especialistes i professionals de l’esport pel desenvolupament. Aquesta reunió es va celebrar el dia 6 d’abril, Dia Internacional de l’Esport pel Desenvolupament i la Pau, a la Llotja del Camp Nou.

 

D’altra banda, també s’ha ressaltat la realització de l’informe sobre l’esport com a eina de prevenció de la violència, elaborat amb el suport de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull, i que va ser presentat el 17 d’abril passat en un acte celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou, presentat per l’actor Marc Martínez.

 

Abans de l’inici de la reunió el membres del patronat han fet una visita institucional a les instal·lacions de l’Hospital acompanyats pel seu gerent, Manuel del Castillo, que ha manifestat:   “Entre Sant Joan de Déu i el Barça existeix una relació molt estreta des de fa molts anys. Però últimament aquesta col·laboració s'ha fet molt més important i evident a través del Pediatric Cancer Center de Barcelona. Estem treballant conjuntament perquè sigui el centre de càncer més important d'Europa. El nou centre aportarà volum, capacitat científica, resultats, i una millor assistència del pacient perquè estarà en un espai concebut per a ell.  Ens hem reunit per explicar els projectes de l'hospital. Estem molt satisfets amb el que estem aconseguint, però sobretot contents sabent el que aquest projecte significarà per als nens i nenes malalts, que és per qui treballem”.

 

La celebració d’aquestes reunions fora de l’àmbit del FC Barcelona s’emmarca en l’aposta d’enfortiment de relacions amb les principals entitats amb les quals col·labora la Fundació.

SHARE THIS NEWS