One Team es dóna a conèixer entre els jugadors de l'Eurolliga

Share

El programa de responsabilitat social de l'Eurolliga va portar representants de tots els equips a la Ciutat Esportiva.

L'ex jugador dels Lakers, David Lee Rivers, va presentar el programa social One Team en un acte celebrat en la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’objectiu de l'esdeveniment era donar a conèixer aquest projecte, impulsat per l'Eurolliga de bàsquet, i recolzat per la Fundació Barça, entre els jugadors de l'Eurolliga. A l'acte ha assistit un jugador com a representant de cada equip de l'Eurolliga.

 

Amb aquesta iniciativa, la Fundació Barça s'ha aproximat a l'Eurolliga, compartint la seva filosofia i les seves iniciatives. En els últims tres anys ha col·laborat amb l'ESCOLA UNES-AFA, mitjançant la metodologia FutbolNet amb el seu equip de Basket en cadira de rodes, amb el propòsit de fomentar els valors del Futbol Club Barcelona: humilitat, respecte, treball en equip, esforç i ambició.

 

Els representants dels equips que van assistir a l'esdeveniment van participar activament en les activitats proposades: El primer exercici tènia com a objectiu desenvolupar els valors del treball en equip i la comunicació; el segon es va treballar, la confiança i l'empatia; en el tercer, la cooperació, i l'últim es relacionava amb l'autoestima.

 

En definitiva, l'objectiu era donar visibilitat a l'essència del programa social One Team, que busca que el bàsquet sigui una eina integradora, inclusiva i que fomenti valors que ajuden a treballar la dimensió social i personal de cada individu. "No es tracta de practicar el tir o el dribling, sinó d'aprendre els valors socials que hi ha darrere de totes aquestes tècniques i activitats”, segons va explicar la  Abigail Martin, directora de Responsabilitat Social Corporativa i Projectes de Desenvolupament de l'Eurolliga.

 

La llista de jugadors que van protagonitzar l’acte:

Bryant Dunston (EFS)


Andrea Cinciarini (AXM)


Nemanja Gordic (POD)


Kyle Hines (CSK)


Furkan Aldemir (DAC)


Pierre Oriola (FCB)


Nihad Dedovic (BAY)


Luigi Datome (MAC)


Albert Oliver (HGC)


Egor Vialtsev (KHI)


Ilimane Diop (BKN)


John Di Bartolomeo (MAC)


Vasilis Toliopoulos (OLY)


Ian Vougioukas (PAQ)


Ognjen Kuzmic (RMB)


Paulius Jankunas (ZAL)

SHARE THIS NEWS