Un superdia de ‘Barçakids’ al Camp Nou

Una quinzena d’infants han participat aquest dissabte en una sessió exclusiva de ‘Barçakids’ a les instal·lacions del Club Tots ells són els guanyadors d’un concurs impulsat pel Super3 en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona

‘Barçakids’ ha sortit per un dia de l’àmbit escolar per traslladar-se al Camp Nou. Aquest dissabte una quinzena d’infants d’entre 8 i 10 anys han estat els protagonistes d’una sessió d’aquest programa celebrada a la Sala París. Tots ells han estat convidats per la Fundació FC Barcelona i el Super3 fruit de ser els guanyadors d’un concurs organitzat per aquest canal infantil que el porter del FC Barcelona José Manuel Pinto va donar a conèixer a través d’un gag amb la família d’aquest canal.

Durant la tarda els infants han posat en pràctica a través de diferents activitats i jocs educatius valors com el respecte, el treball en equip o la humilitat. La sessió, dirigida per dos educadors de ‘Barçakids’, ha permès als joves passar una estona divertida i introduir-se en el món dels valors en un espai privilegiat, a tocar del Camp Nou.

La jornada, titulada ‘Superdia de futbol’, ha començat, però, de bon matí amb un partit entre els infants i un dels equips de l’FCB Ecola, als camps adjacents al Miniestadi, que ha servit per conèixer com es juga a l’escola oficial de futbol del Barça. Les famílies que han acompanyat els guanyadors del concurs també han pogut gaudir d’un dia en clau Barça. Pares i germans dels protagonistes han pogut patinar a la Pista de Gel, compartir un dinar de germanor i fer una visita al Camp Nou Experience.

Aquesta iniciativa sorgeix de la col·laboració entre la Fundació FC Barcelona i el Super3 per donar a conèixer entre els infants el projecte ‘Barçakids’ i fomentar l’educació en valors dels més menuts.