'Un somni per un regal' arriba als centres CRAE de Barcelona

Els residents de la Masia, les jugadores del futbol femení i els veterans del Club reparteixen regals als inscrits als Centres Residencials d’Acció Educativa de Barcelona

La campanya ‘Un somni per un regal’ de la Fundació FC Barcelona va fer aquest dimecres el primer pas d’aquesta temporada amb la visita a diversos centres CRAE (Centres Residencials d’Acció Educativa)de Barcelona. Per segon any consecutiu, un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació dels veterans del futbol i del bàsquet van repartir regals de marxandatge del FC Barcelona entre uns 350 infants i joves d’entre 1 i 18 anys inscrits a diversos centres CRAE de Barcelona.

Els CRAE són institucions que ofereixen als infants un recurs alternatiu al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en què l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.

Aquesta iniciativa que la Fundació sempre impulsa pels volts de Nadal compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i és possible gràcies a la generositat i la implicació dels esportistes del FC Barcelona i dels veterans del Club.

La campanya torna per Reis

La segona fase de la campanya es durà a terme, com és habitual, pels volts de Reis, amb el repartiment de regals per part dels jugadors del primer equip a diversos hospitals de Barcelona.