Tallers de bons hàbits alimentaris a la Masia

Més de 100 joves esportistes i entrenadors del planter blaugrana han participat aquest dijous en algun dels sis tallers que la Fundació Alícia ha organitzat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

L’autocar de la Fundació Alícia s’ha aturat aquest dijous al pàrquing de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Bus Alícia és una unitat mòbil amb equipament didàctic adreçat a tots els públics. El seu objectiu és informar, educar i fer reflexionar de manera amena sobre el tema de l’alimentació saludable, adequada a les necessitats dels visitants. En aquest cas, els protagonistes han estat els joves esportistes de la Masia i els seus entrenadors i preparadors. En total, més de 100 persones han pujat aquest dijous a un autocar molt especial on els esperaven nutricionistes i cuiners.

L’activitat, emmarcada dins l’acord entre la Fundació FC Barcelona, la Fundació Alícia i la Fundació SHE, s’ha dividit en sis tallers, tots amb una part teòrica i una altra de pràctica. Els entrenadors del futbol base i les jugadores del Femení han participat en un taller de cuina ràpida i sana –“Tinc gana i no tinc temps!”–, en el qual han posat en pràctica receptes senzilles i ràpides. Els jugadors del Barça Regal B han après a preparar un bon esmorzar, tenint en compte la importància d’aquest àpat, i, finalment, els juvenils, cadets i infantils han conegut les diferents cultures alimentàries en el taller “Què menja el món?”. Aquests darrers han elaborat quatre receptes: una d’Amèrica, una d’Àsia, una d’Àfrica i una d’Europa.