Sopar benèfic a favor dels infants discapacitats

La Fundació FC Barcelona va participar aquest dijous al sopar benèfic organitzat per Invest For Children i Fundación Theodora per recaptar fons per als infants amb discapacitats intel·lectuals

Aquest dijous al vespre les entitats Invest for Children i la Fundació Theodora van celebrar el seu II Sopar Benèfic, simultàniament a Barcelona i a Madrid; a l'Hotel Rei Joan Carles I i a l'Hotel Intercontinental, respectivament. En aquest acte, la Fundació FC Barcelona hi va participar de manera activa, cedint per a la subhasta benèfica que s'hi va celebrar, dues samarretes del primer equip i una pilota.

Amb la participació dels patrons

A l'acte van assistir també els patrons de la Fundació FC Barcelona: Ramon Garriga, Sergi González, Rosa M. Lleal, Enric Roca, Marta R. de Llauder, Joaquim Triadú i el director general, Josep Cortada. En total van participar en aquest sopar més de 700 persones, entre elles, representants de diverses entitats socials de l'Estat espanyol i cares conegudes com el pilot Carles Checa, la model Judith Mascó i l'actor Santi Millán.