‘Som el que mengem’ passa el Nadal al Festival de la Infància

Del 27 de desembre al 4 de gener la campanya de la Fundació estarà al Festival de la Infància oferint tallers d’alimentació saludable als joves visitants

La Fundació FC Barcelona trasllada, enguany, al Festival de la Infància de Barcelona, la campanya 'Som el que mengem' amb l’objectiu d’introduir els infants i joves que visitin aquest recinte en els hàbits d’alimentació saludable. Des d'aquest dijous 27 de desembre i fins al proper 4 de gener la Fundació replicarà en aquest espai els tallers de la campanya que durant la temporada estan recorrent Catalunya i que ofereixen activitats ludicoformatives adaptades per a diferents franges d’edat.

La procedència de les fruites

Els visitants trobaran a l’espai de ‘Som el que mengem’ dos tallers i diverses activitats de lleure. El primer dels tallers s’anomena “Aquests són els meus colors”, i està pensat per als infants d’entre 4 i 7 anys. Aquesta activitat els ensenya la importància de menjar fruita variada i els infants poden veure reproduccions troquelades d’arbres fruiters com el plataner, el pomer o el perer, entre d’altres, i se’ls convida a preparar unes broquetes de fruites amb les seves peces predilectes.

La piràmide alimentària

El segon taller és “Menja com un campió”, dedicat als menuts d’entre 7 i 10 anys. A través de la piràmide alimentària se’ls explica la importància de consumir alguns productes bàsics, entre ells els cereals o els iogurts. I per posar-ho en pràctica, han de xutar unes pilotes amb imatges d’aquests aliments a les boques dels Toons de Messi, Piqué i Puyol, reproduïts sobre una lona de grans dimensions.

Foto amb rèpliques dels jugadors

Després de participar en aquestes activitats, els visitants també podran fotografiar-se amb una rèplica troquelada dels jugadors del primer equip i amb reproduccions d’alguns dels últims títols aconseguits.

L'estand està situat al pavelló número 1 (plaça de l'Univers) del recinte firal de Montjuïc. L'horari d'obertura és d'11 a 20 hores, ininterrompudament, del 27 de desembre al 4 de gener.