Sergi Roberto i la Fundació, amb l’ICO

El jugador del Barça B Sergi Roberto ha gravat un misssatge de felicitació amb motiu del 15è aniversari de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), una entitat que col·labora estretament amb la Fundació FC Barcelona.

L’Institut Català d’Oncologia (ICO) compleix aquest 2011 el seu quinzè aniversari i el Barça s’ha volgut sumar a aquesta efemèride. La Fundació FC Barcelona, que té una estreta relació amb aquesta entitat de lluita contra el càncer, ha facilitat que el jugador del Barça B, Sergi Roberto, hagi gravat un missatge de felicitació que es podrà veure el proper 24 de novembre en el marc d’una jornada científica organitzada per l’ICO.

Col·laboració conjunta

La Fundació i l’ICO col·laboren en el projecte ‘Som el que fem, som el que mengem’, presentat recentment. Aquesta entitat ajuda, en aquesta campanya, a donar informació sobre hàbits saludables basats en la pràctica d’activitat física i en la dieta sana i equilibrada. En concret, durant les properes setmanes, professionals de l’ICO realitzaran xerrades sobre els beneficis d’una dieta equilibrada dirigides a diferents col·lectius: esportistes de base, nens, professors d’educació física, etc.