Nova sessió de ‘Barçakids’ al Camp Nou

Aquest projecte de transmissió de valors impulsat per la Fundació s’ha aplicat a les instal·lacions del Club per a uns setanta infants

Aquest diumenge una setantena d’infants d’entre 6 i 12 anys han estat els protagonistes d’una nova sessió de ‘Barçakids’ celebrada a la Sala París del Camp Nou. Aquest projecte pedagògic de transmissió de valors ha aplegat els guanyadors de la segona edició del concurs ‘Superdia de futbol’, impulsat pel Super3, i també a un grup d’infants, fills d’empleats de l’Obra Social ‘la Caixa’, entitat col·laboradora en el projecte.

Durant la jornada tots ells han posat en pràctica a través de diferents activitats i jocs educatius valors com el respecte, el treball en equip o la humilitat. La sessió, dirigida per dos educadors de ‘Barçakids’, ha permès als joves passar una estona divertida i introduir-se en el món dels valors en un espai privilegiat, a tocar del Camp Nou.

‘Barçakids’, la filosofia

‘Barçakids’ és un programa desenvolupat per la Fundació FCBarcelona dirigit als nens i nenes de 6 a 12 anys (Educació Primària), que pretén fomentar i consolidar el seu sistema de valors a través dels principis pedagògics de l’esport, del joc i de la participació activa i inclusiva. L’objectiu és, amb rigor pedagògic i utilitzant procediments dinàmics i innovadors, promoure en els infants l’anàlisi i el coneixement d’hàbits i actituds que generin canvis que els ajudin a créixer.