Més de 3.500 culers descobreixen 'Som el que respectem' al Palau

La Fundació FC Barcelona va portar al Palau Blaugrana, per al partit Regal FCB – Zalgiris, la campanya ‘Som el que fem, som el que respectem’. Les més de 3.500 persones que van assistir al partit de dijous van rebre informació sobre el projecte.

La Fundació FC Barcelona va convertir aquest dijous el Palau Blaugrana en la seu del respecte i la tolerància. En la prèvia del partit FCB Regal – Zalgiris Kaunas es van dur a terme diverses accions de la campanya de sensibilització 'Som el que fem, som el que respectem', que pretén fomentar el respecte, la tolerància i la bona convivència.

Les 'cheerleaders' del Palau van fer les seves intervencions amb la samarreta de la campanya i van repartir postals informatives i polseres del projecte als més de 3.500 assistents al partit, que van valorar molt positivament la iniciativa.

En la prèvia del FCB Regal – Zalgiris Kaunas també es va poder veure al videomarcador del Palau l'espot principal de la campanya i l''speaker' va fer durant el partit diverses mencions a aquesta iniciativa de la Fundació.