La Fundació porta 'Som el que respectem' al Festival de la Infància

Es tracta d'un espai de més de 500 m² amb dos camps de minifutbol, un espai per a gimcanes i un taller de tatuatges del FC Barcelona. L'estand està situat al Pavelló número 2 (plaça de l'Univers) del recinte firal de Montjuïc.

La Fundació FC Barcelona ha portat al Festival de la Infància de Barcelona la campanya 'Som el que respectem'. Des d'aquest dimarts 27 de desembre i fins al proper 4 de gener el Barça tindrà un estand en aquest saló on es podran posar en pràctica els valors que impulsa aquesta campanya de sensibilització.

A través d'activitats lúdiques i educatives, la Fundació vol transmetre als més joves la importància que tenen en la nostra societat valors com el respecte, la tolerància i la bona convivència. Es tracta d'un espai de més de 500 m² amb dos camps de minifutbol, un espai per a gimcanes i un taller de tatuatges del FC Barcelona. Els monitors que tutelen les activitats vetllaran perquè els infants gaudeixin d'una estona divertida i apliquin la filosofia de respecte que caracteritza el FC Barcelona i els seus esportistes.

L'estand està situat al Pavelló número 2 (plaça de l'Univers) del recinte firal de Montjuïc. L'horari d'obertura és d'11 a 20 hores, ininterrompudament, del 27 de desembre al 4 de gener.