La Fundació Leo Messi i la Fundació FC Barcelona donen suport al projecte Muscle Tech pel foment de la investigació en lesions musculars

Les dues fundacions donen suport a aquesta iniciativa amb la intenció de generar projectes de recerca en la disciplina del múscul i el tendó destinats, especialment, a les lesions del més joves

Fruit de la col·laboració entre la Fundació Leo Messi i la Fundació FC Barcelona, entitats que des de fa temps treballen plegades en diversos projectes socials, neix la voluntat d'emprendre accions conjuntes amb MuscleTech Network.

MuscleTech Network és una xarxa de coneixement en múscul i tendó formada per especialistes que es dediquen a la recerca en l'àmbit del moviment, l'exercici físic, l'esport i la sostenibilitat de la qualitat de vida que ja avui en dia té un abast internacional.

L'objectiu final d'aquesta triple col·laboració és el de generar projectes de recerca en la disciplina del múscul i el tendó que puguin contribuir a la millora i el progrés de la societat, posant especial èmfasi en els grups infantils i adolescents. Per reforçar el compromís de les entitats implicades, sorgeix la voluntat d'emprendre accions conjuntes per a la investigació, la promoció i la correcta aplicació de protocols de tractament de lesions per a una pràctica saludable de l'esport en totes les edats i especialment en els nens.

L'acord que s'ha signat té com a propòsit la contribució de la Fundació Leo Messi, amb la col·laboració de la la Fundació FC Barcelona, a la investigació en la pràctica mèdica en l'esport que duu a terme MuscleTech Network.

Per part de MuscleTech Network aquest acord es concep com una oportunitat per afrotar nous reptes i necessitats en aquest àmbit. Això permetrà facilitar la unió d'esforços per enfortir i crear noves aliances d'investigació per al diagnòstic, tractament i prevenció de les lesions del tendó del múscul i abordar els reptes científics en múscul esquelètic per als nens i adolescents, però amb aplicabilitat per a la societat en general.