‘FutbolNet’ celebra una diada festiva al barri de Vilaroja de Girona

Un centenar d’infants i joves van participar en aquesta festa amb l’objectiu de treballar els valors a través de l’esport ‘FutbolNet’ s’ha aplicat durant els últims mesos amb molt bona acceptació al barri de Vilaroja d’aquesta ciutat

Aquest dissabte es va celebrar al camp de futbol de la Unió Esportiva Vilaroja la ‘Diada de FutbolNet’ a Girona, una festa ludicoesportiva que va aplegar els beneficiaris del projecte d’aquesta localitat i els veïns del barri per compartir un matí d’esport i valors. Durant la jornada, que va coincidir amb les festes majors del barri, es va jugar un torneig de ‘FutbolNet’ i es van posar en marxa diverses activitats ludicomusicals, d’entre les quals, una exhibició de gimnàstica rítmica, jocs tradicionals infantils i un refrescant canó d’escuma.

Un centenar d’infants i joves van participar en aquestes activitats, en què es van implicar també diverses entitats locals com ara associacions de veïns i la UE Vilaroja, entre d’altres. La jornada va comptar amb la representació institucional de la patrona de la Fundació FC Barcelona, Lola Bou, i amb diversos membres del consistori gironí.

‘FutbolNet’, que compta en aquest territori amb la col·laboració de la Diputuació de Girona, s’ha aplicat durant la temporada 2012/13 al barri de Vilaroja de Girona. Aquesta metodologia de transmissió de valors a través de la pràctica del futbol ha tingut una molt bona acceptació en aquest territori i continua aplicant-se durant l’estiu al Campus municipal celebrat la UE Vilaroja.