El programa 'Porta 104' de Barça TV emet un reportatge sobre ‘Barçakids’

El reportatge ‘Petits grans valors’ s’endinsa en el projecte educatiu ‘Barçakids’ de la Fundació FC Barcelona i repassa la seva aplicació en un jornada lectiva a una escola de Sant Feliu del Llobregat

El programa de Barça TV ‘Porta 104’ ha estrenat un nou reportatge anomenat ‘Petits grans valors’ que dóna a conèixer la posada en escena del projecte educatiu ‘Barçakids’, impulsat per la Fundació FC Barcelona.

Les càmeres de Barça TV han visitat les aules de l’Escola Verge de la Salut de Sant Feliu del Llobregat, on recentment aquest projecte s’ha posat en pràctica entre els alumnes de primària. El programa recull cadascuna de les parts de què consta 'Barçakids' des de la gimcana amb les tauletes tàctils, fins a les sessions de reflexió passant per les activitats esportives als patis. D’entre els valors i els esports que ‘Barçakids’ proposa a les escoles, el centre de Sant Feliu va triar treballar la humilitat i l’handbol.

El reportatge compta també amb entrevistes a Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona, als educadors del projecte, així com als mestres de l’escola i als seus alumnes, que expliquen què ha significat per a ells descobrir aquesta nova experiència educativa.