El Museu s’omple de nassos vermells

El FC Barcelona, a través de la Fundació, ha participat en “Un dia de Nassos!” de Pallapupas obrint les portes del Museu a aquesta iniciativa de captació de fons per als pallassos d’hospital.

Aquest diumenge l’entitat Pallapupas va celebrar el seu “Un dia de Nassos!”, una jornada en què quatre instal·lacions lúdiques de Barcelona van oferir importants descomptes en les seves entrades amb l’objectiu de recaptar fons per a aquesta ONG de pallassos d’hospital.

Enguany el FC Barcelona, a través de la Fundació, ha participat de manera activa en aquesta cita. D’una banda, Pinto, va apadrinar la iniciativa cedint la seva imatge en un espot promocional i, de l’altra, el Museu del FC Barcelona va obrir les seves portes aquest diumenge a “Un dia de Nassos!” amb preus molt especials.

Els infants que van visitar el Museu aquest diumenge de Clàssic van escriure en un gran mural, acompanyats dels Pallapupas, els seus desitjos pels infants hospitalitzats de Catalunya. Properament, aquest mural es farà arribar a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.