‘Barçakids’ proposa un concurs als infants i les seves famílies

Aquest programa de foment de valors a l’escola creat per la Fundació proposa fer de periodistes als joves i les seves famílies perquè treballin la vinculació entre esport i valors

Amb l’objectiu de posar en relleu la importància que tenen en la vida diària els valors que es desprenen de la pràctica esportiva, ‘Barçakids’ proposa un concurs als infants i les seves famílies perquè hi diguin la seva en aquesta matèria.

Concurs obert a tothom en dues modalitats

En aquest concurs anomenat ‘Reporters amb valors’, que té dues modalitats (escolar i familiar), hi pot participar tothom, hagin presenciat o no una sessió de ‘Barçakids’.

D’una banda, la modalitat escolar proposa participar a grups d’infants de primària (6 a 12 anys) creant un magazín digital esportiu al voltant d’un dels valors troncals que fonamenten el programa ‘Barçakids’: treball en equip, esforç, respecte, humilitat o ambició. Els grups han de crear una revista digital, redactar-ne els textos, així com produir-ne les fotografies i pensar en la seva compaginació i disseny.

L’altra modalitat, pensada per a famílies que compten amb un infant d’entre 6 i 12 anys, explora la vessant audiovisual del periodisme i proposa produir un vídeo basat en els valors de ‘Barçakids’.

En ambdues modalitats, els concursants disposen de plantilles per desenvolupar els seus treballs que poden trobar al web del programa www.fcbkids.cat.

Premis en clau Barça

Per participar cal inscriure’s a través del web de ‘Barçakids’ abans del 8 de març. Els treballs es poden presentar fins al 12 d’abril i els guanyadors, fruit d’unes votacions populars i de les deliberacions d’un jurat, es donaran a conèixer al mes de maig.

Totes les propostes rebudes es penjaran al web de ‘Barçakids’ i els guardonats obtindran, entre altres premis, lots de material educatiu i entrades per veure un partit al Camp Nou, visitar el Camp Nou Experience o patinar a la Pista de Gel.